Smartwatches

Tic is een innovatief merk geproduceerd door Mobvoi inc. Mobvoi is specialist in het ontwikkelen van slimme consumenten oplossingen in de wearables, automotive and huis applicatie categorie. Dankzij de rijke ervaring in het toepassen van kunstmatige intelligentie staat Mobvoi voorop in het vernieuwen van innovatieve functies in zijn producten.

De smartwatches van Ticwatch zijn voorzien van Wear OS by Google en werken hierdoor naadloos samen met de Android smartphones. Kies uit de duizenden beschikbare apps uit de Google Playstore, en download deze meteen op je TicWatch. Bekijk belangrijke berichten, gebruik fitness apps zoals Google Fit, boek een Uber of stream muziek. Daarnaast ontvang tevens je berichten en inkomende oproepen van je smartphone op je horloge.

Volg je hartslag en stappen, bereken de verbrande calorieën, meet de voedingsinname en beheer je trainingsschema onafhankelijk van je telefoon. Dankzij de verbeterde ingebouwde GPS, kun je met de smartwatch je trainingsroutine in kaart brengen en verbeteren.

Bekijk de individuele product pagina’s voor meer informatie over de diverse mogelijkheden van de Ticwatches.

De Tic smartwatch collectie